Tuesday, February 3, 2009

Slip gaćiceŽene najviše traže pamučni program i slip gaćice. Ovo su slip ženske gaćice. To je najlepši model i svima odgovara. Najviše se kupuje!

Ženski veš u kompletuU kompletu prodajemo gaćice i brushalter. Model je sa korpicama. Materijal poliamid, elastin. Cena je 1700 dinara. Malo je viša cena u odnosu na ostale koje imamo, ali je vrlo ugodan za nošenje. Gaćice bele na gornjoj fotografiji su 800 dinara. Imaju vezenu ružu, delimično su prozirne.

Brushalteri - veliki izborBrushalteri su od 850 do 1700 dinara. Imamo sa radom, glat, sa čipkom.... Imamo u kompletu brushalter i mider. Erostki i klasičan veš, ekskluzivan! Brushalteri: c – korpa, b – korpa. Svi dezeni prirodni materijali, pamučni.

BrushalterCrno bela kombinacija sa korpicama, skidaju se bretele, može i leti da se nosi.

Erotski veš

Ovo je 'poluspavaćica', kao majica. Nosi se kao veš, za spavanje. Kad dama hoće da zavede svog muškarca onda ovo nosi. Kad žena hoće nekome da se dopadne. Kupuju žene drugaricama, prijateljicama za poklon. Ja kažem mušterijama da je ovo veš za po nekad

Imamo i prigodan komplet, za poklon: Brushalter (ili majica) i gaćice.

Odeća za svaku ženu

Ima proizvode firme Beti:  veš, pidžame, majice. Beti je klasična ženska konfekcija za ozbiljne gospođe. Ženska majica komplet, bodi, spavaćica, kompletan veš.

Ženske mrežaste i druge čarapeČarape su Fiore i Gata. To su poljske firme, u zadnje vreme vrlo popularne. Cene su od 200 do 800 dinara, samodržeće, pamučne, kao helanke, boje brao, bež, crne, sive čarape, dokolenice. Mrežaste, sa radom, bez rada, sa srebrnim elementima... Distributer ženskih čarapa je stavio listu prodajnih mesta na svoj sajt, pa nam dolaze žene iz čitavog grada, kažu 'Našli smo vas na interenetu'...

Poklon za damu


Pakovanje je u obliku ruže.  Elegantan poklon za ženu. Tanga gaćice crne u obliku ruže, upakovano u ukrasnu  pvc kutijicu. Poklon za ženu. Cena je 300 i 380 dinara. Ovo su sve Bugati gaćice. Inače imaju lep, kompletan pamučni program. 

Polubokserica ženske gaćice


Ovo su polubokserice, elastin i poliamid. Proizvođač je Lupo, firma iz Poljske. 900 dinara. 

Poklon za devojku, ženu, sestru, drugaricuKad žena kupi bluzu, kupi i ogrlicu. Žene kupuju dosta bižuteriju. Dizajn - na zlatno. Starije žene traže ogrlice sa biserima. Devojke traže ogrlice sa cirkonima. Dosta se ovde kupuje za poklon devojci ili za ženu srednjih godina. Može štošta kod nas da se kupi za poklon. Kupuje se majice i gaćice u kompletu za poklon starijoj ženi. Žene uzimaju za poklon sestri, ili muž ženi.

Gaćica ima od 250 do 900 dinara. Tanga gaćice su jeftinije od 250 – 300 pamučne. Sa čipkom su, od 280 do 900 dinara.

Kad osoba dođe ja znam šta joj treba. Ne moigu ženi u godinama da ponudim tange gaćice nego ću pobnuditi nešto prikladno za nju.

Poklon za devojku: Ženski bodi, gaćice, spavaćica

Gaćice - imamo tange, bokserice, slip, sastav: čipka, pamuk. Glat su. Odličan poklon za devojku, ili ženu. Mnogi ih kupuju za druge. Bebi dol spavaćice i bodi, proizvođač Labod, slovenačka firma, sastav je elastin i svila. Mogu da se kompletiraju gaćice i bodi za poklon. Imamo sportske varijante i atraktivne. Lepo se kombinuju majice i tange gaćice sa čipkom.

Mlade devojke dolaze da kupe rajf za kosu, male šnale, a starije traže robu namenjenu starijim, ozbiljnim osobama. Mladići dolaze i kupuju poklon za rođendan devojci. Tange su oko 280 dinara, pamučne. Imamo ženskih gaćica od 250 do 900 dinara, vrlo kvalitetnih.

Imamo lepih peškira pamučnih, koji se mogu pokloniti majci, recimo. Veliki peškir je 400 dinara, pamučni, makedonski frotir.

Ženske klasične svečane pantalone
Pantalone, sive ženske. Svečane pantalone, imamo brojeve 38 do 50. Proizvođač pantalona je Neša-moda iz Bajine Bašte. Cene su od 1800 do 2100. Poliester, viskoza i  likra. Klasičan model za klasičnu ženu! Boje sive, crne i drap. Svi su prezadovoljni, kupuju po dva - tri para i preporučuju prijateljicama.

Poklon gaćice za devojku
Kupuju muškarci koleginicama. Ne kupuju samo ženama. Kaže jedan gospodin: 'To je za koleginicu, ona je građe tako, kao vi!' I muškarac kupi koleginici tanga gaćice. Imamo lepo pakovanje u kutiji, lep poklon za devojku. To su gaćice tanga (tenge i tanga su isto). Viskoza i elastin. Imao glat bez čipke, sa čipkom ... Cena 280 dinara. 

Džemper i suknja u kompletu
Ovaj komplet je kao džemper gornji (jaknica), deo dole je rolka 1900 je gornji deo, 1400 rolka i 1900 dinara suknja.

Ženske podžame
Pidžame su firme Beti iz Metlike. Pamuk 100%, viskoza i elastin. Imaju pidžame gornji i donji deo u kompletu. Koštaju od 1250 do 2700 dinara.

Ova pidžama je pamučna 100% i cena je 2100 din. Imamo veličine od broja 38 pa sve do 44.

Ženske bluze Labod


Bluze Labod (slovenačke) -Imaju komplet konfekciju, ali mi smo prodabnica samo za suknje pantalone i bluze, košulje i majice. Materijal: svilena bluza svila 100% lep materijal lepo se održava košta 1900 dinara. Veličine imamo od 40 do 44, lepi su dezeni. Letnji materijal, lepo se pere.

Druga bluza pamuk 100% svih veličina svih dezena, proizvođač je Labod slovenački. 1900 dinara.

Treća, vuna elastin, poliamid 1600, bluzice su 1600 din. Za ozbiljnije žene, veći broj. Malo svečanija bluza. Lepo smo ih prodavali za Novu godinu.

Mi imamo niske cene jer nismo u centru Beograda, u Zemunu smo i moramo biti jeftiniji od Knez Mihajlove, a imamo istu robu!

Novi program: bluze - košulje

Veš za zavođenje


Ja hoću malo da osvežim žene, pogotovo ove udate. Samo su okrenute poslu, pijaci. Žene kad se udaju potpuno se zapuste. Kad dođe s posla, ne može tako zapuštena ni da se svidi mužu. Kaže mi 'Gde ću ja to da nosim'?! - Pa imate  muža! – ona kaže: On to i ne vidi.

Žena mora da drži do sebe. Na žalost, sve je manje onih koji drže do sebe. I muškaraca i žena.

Imamo ženske čarape kvalitetne, pantalone, tunike, veš, ešarpe. Gata, Pompea... Bižuteriju. Imamo i veš za puniji stas i tunike, marame.

Pamučni ženski džemper


Džemper je mašinski rad. Izgleda kao ručni rad. Pamučni je, cena 1500 dinara. Ispod ide bluza. Imamo i narukvicu koja se slaže uz to.

Ženski džemper i bluza u setu


Ovo je set, trikotaža. Bluza kratak rukav, preko toga džemper. Imamo velike brojeve; bluza i džemper za punije osobe. To je pamuk i poliakril mešavina.

Bižuterija – prodavnica


Narukvice imamo sa leopard dizajnom, zebrastu, na srebrno, na zlatno, vlaknaste narukcie, oko desetak modela ukupno.

Rajfovi za kosu, ogrlice, šnale, minđuše – bižuterija isključivo. Ne držimo zlatan i srebrni nakit. Sve što imamo od bižuterije odlično se uklapa uz trikotažu koju prodajemo. Rajfovi su obični, sa cirkonima, drveni, plastični. Minđuše sa alkama. Svake nedelje vršimo dopunu robe novim modelima. Ogrlice su 200 do 400 dinara. Rajfovi su 150 do 200, minđuše 250 do 400 dinara.

Nemamo ništa od nakita baš za venčanje, ali jedna devojka je kupila za svadbu veš i čarape. Lepo smo je kompletirali.

Prstenčići si od 200 do 450 dinara, na roze na zlatno, srebrno, sa cirkonima, imamo prsten kao burmu, crni prsten... Male šnale za kosu su 50 dinara. Stoje sa strane u kosi.

 
Beauty Blogs - BlogCatalog Blog Directory